Доброволците от Браво, Пловдив  днес засадиха 36 дървета  на ул.

...
Доброволците от Браво, Пловдив  днес засадиха 36 дървета  на ул.
Коментари Харесай

Браво, Пловдив засади 36 дървета на ул. Рая

Доброволците от „ Браво, Пловдив ”  през днешния ден засадиха 36 дървета  на ул. „ Рая ” 6. В акцията се включиха претендентът за кмет Савина Петкова, претендентът за кмет на  на регион „ Западен ” Димчо Петров и претендентите за съветници доктор Ангел Молев, Валентина Николова и Дафинка Иванова. По протежението на новата улица се появиха няколко чинара, липи и явори.  Видовете фиданки са съгласувани с ландшафтен проектант и еколог от региона. Преди това запалянковците почистиха бурените от зелената линия сред улицата и булеварда. 
„ Район " Западен " е белият дроб на града. Нашата упоритост е да го запазим и да създадем всичко допустимо да засадим нова растителност. Това е един от най- интензивно разрастващите се региони, с нова инфраструктура и тя би трябвало да бъде съчетана с уместно озеленяване. Надявам се, че след десетина година хората от квартала ще се разхождат по една сенчеста улица с красиви дървета ” сподели Димчо Петров. " Зелен пловдив с доста паркове " е измежду целите на групировката, добави Савина Петкова. 
Броят на дърветата не е определен инцидентно - 36 е номерът, с който групировката взе участие в локалните избори. Сдружението възнамерява още няколко " зелени " акции до края на годината.  



 

" Браво, Пловдив "  е  с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия " за кмет, областен кмет и листа за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР